Przejęcie Płockowych zawodów przez Bolesławiec...
Przejęcie Płockowych zawodów przez Bolesławiec...
Hej ekipa z racji że u Marcina zawody się nie odbędą, pomysł jest na trening w Bolesławcu. Mamy mini lotnisko rc więc możemy coś powalczyć... Nie ukrywam że cała akcja to spontan. Więc jak chcecie to 25 lipca wpadajcie.
Miło widziane agregaty, kanapki, stopery, taśmy, słupki, karty wyników, komputery, modele, namioty, pawilony itp.
Nawet jeśli ma to wyglądać jak trening to zapraszam.
Plan standard 9 odprawa.... 10 stary.... Resztę się ustali się na miejscu.
Zgłaszajcie gotowość pod tematem...
Kurde to będzie haos...
Miło widziane agregaty, kanapki, stopery, taśmy, słupki, karty wyników, komputery, modele, namioty, pawilony itp.
Nawet jeśli ma to wyglądać jak trening to zapraszam.
Plan standard 9 odprawa.... 10 stary.... Resztę się ustali się na miejscu.
Zgłaszajcie gotowość pod tematem...
Kurde to będzie haos...
Ostatnio zmieniony śr lip 22, 2026 1:02 pm przez PoGoPoGo, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Przejęcie Płockowych zawodów przez Bolesławiec...
Jeżeli zdrowie mi dopisze i będę miał się z kim zabrać to biorę ESĘ i wpadam. Jeżeli nie będzie przewidzianej ESY na spotkaniu to najwyżej będę się zajmował rzeczami organizacyjnymi 
Mam trochę słupków z ESY do ACESa WWI mogą być, maszynkę do cięcia tasiemca chyba też mam tylko muszę poszukać, na razie jestem ścięty chorobą i leżę.
Super inicjatywa 
Melduje sie z kartami pilotow, agregatem, wiatą i maszynką do tasiemek.
Wrzucajcie pinezkę z lokalizacją i dajcie znać czy rozbijamy namioty czy mam szukać kwatery na mieście
ms
Melduje sie z kartami pilotow, agregatem, wiatą i maszynką do tasiemek.
Wrzucajcie pinezkę z lokalizacją i dajcie znać czy rozbijamy namioty czy mam szukać kwatery na mieście
ms
Raczej to zawody jedno dniowe, chyba że źle zrozumiałem.
Hej chłopaki... Widzę że pojawiają się pytania... Więc tak akcja jest tylko na ACES... Tylko sobota... Jak ktoś chce przyjechać w piątek i rozbić się namiotem też można (na miejscu niema niczego poza komarami
)
Jest jeszcze jedna sprawa... Z racji że nasz prezes przestraszył się 7 modeli szybko latających, bardzo proszę o to by wszyscy mieli przy sobie ubezpieczenie i licencję... Inaczej nasz zawodniczy trening stoi pod znakiem zapytania...
Na szybko myślałem o zmianie lokalizacji ale niestety w dawnym Pasterniku jest brak kontaktu z właścicielem łąki, a w Starej Krasnicy, policja biega za modelarzami pomimo że są na swojej łące...
Jest jeszcze jedna sprawa... Z racji że nasz prezes przestraszył się 7 modeli szybko latających, bardzo proszę o to by wszyscy mieli przy sobie ubezpieczenie i licencję... Inaczej nasz zawodniczy trening stoi pod znakiem zapytania...
Na szybko myślałem o zmianie lokalizacji ale niestety w dawnym Pasterniku jest brak kontaktu z właścicielem łąki, a w Starej Krasnicy, policja biega za modelarzami pomimo że są na swojej łące...
https://maps.app.goo.gl/PdVR5sxxwPCBN4kx6
Pinezka namiary, od mrówki nonstop prosto, pierwsze rozwidlenie trzymać się lewej strony, przez tory i non toper prosto, przed brzozą skręt w lewo...
Pinezka namiary, od mrówki nonstop prosto, pierwsze rozwidlenie trzymać się lewej strony, przez tory i non toper prosto, przed brzozą skręt w lewo...
Eee, brzozy urywają skrzydła, co oznacza znaczną utratę wartości sprzętu.
Alo Alo kto zgłasza gotowość?
Rozumiem że będą....
Wodzu
Grzesiu
POGO
Mirek
Tomek
Marek
Ecik
Zgłaszać się fajterzy!!!
Rozumiem że będą....
Wodzu
Grzesiu
POGO
Mirek
Tomek
Marek
Ecik
Zgłaszać się fajterzy!!!
Ostatnio zmieniony śr lip 22, 2026 1:01 pm przez PoGoPoGo, łącznie zmieniany 1 raz.