XV Bitwa o Wawel - Mistrzostwa Polski ACES 2025

Zawody i imprezy ACES
Damian
Ace Pilot

Re: XV Bitwa o Wawel - Mistrzostwa Polski ACES 2025

Post autor: Damian »

Ta Hurra... Przez zimę tak wszyscy się szykują, albo tak jak ja za pięć dwunasta.
Awatar użytkownika
mirolek
Ace Pilot
Kontakt:

Post autor: mirolek »

Jak zawsze ...czyli "za pięć dwunasta" ale od razu hurtowo :lol:
Obrazek

ms
Damian
Ace Pilot

Post autor: Damian »

O, to trzeba znać odpowiednią technologię.
Awatar użytkownika
mirolek
Ace Pilot
Kontakt:

Po odprawie z Aeroklubem kilka ważnych informacji.
Wymagane jest przebywanie na terenie lotniska w żółtych kamizelkach odblaskowych. Pewnie każdy ma w samochodzie a jeśli nie to musi się zaopatrzyć i cały dzień zawodów musimy być w nie ubrani. Dotyczy też sędziów i widzów - każdy ma być widoczny !!

Infrastruktura lotniska się bardzo zmienia, pas został odcięty ogrodzeniem , wyburzono stare wiaty a wjazd na teren wygląda teraz szeroko i imponująco ....ale można się pogubić. Przygotuję strzałki jak zwykle prowadzące do bocznego wjazdu na lotnisko ale poniżej poglądowo na zdjęciach pokazany kierunek.
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Jak widać wjazd blokuje brama ... na dziś nie ma elektroniki i można samemu przesunąć ale za kilka dni ma być :(
Brama będzie otwarta dla zawodników od godz. 7.30 rano w sobotę - prośba o umieszczenie za szybą białej kartki A4 aby było wiadomo kto jedzie na zawody. Auta z białą kartą A4 (dotyczy tez widzów) powinny być wpuszczane bez dodatkowych "negocjacji" :)

Obrazek

Jak widać miejsce tradycyjnej biesiady również uległo zmianie , stoją dwa biura kontenerowe i miejsca znacznie ubyło dlatego proszę o ciasne i w miarę blisko siebie rozbicie namiotów. Dostęp do sanitariatów Aeroklubu mamy zapewniony, zatem po zawodach można skorzystać a na terenie zawodów proszę o korzystanie z TOi ...nawet jeśli będzie to wymagało spaceru.
Ostatnio zmieniony czw maja 29, 2025 12:17 pm przez mirolek, łącznie zmieniany 1 raz.
endriuRC
Rookie
Kontakt:

Post autor: endriuRC »

Przyjąłem!
Huraaaa!!
Ecik
Ace Pilot

Post autor: Ecik »

Zdjęcia są niewidoczne.
Awatar użytkownika
mirolek
Ace Pilot
Kontakt:

galeria google jest udostępniona, wiele razy z niej ładowałem zdjęcia i problemu nie było.

czy widać plakat zawodów zamieszczony w poprzednim poście?
plakat z tej samej udostępnionej galerii zatem jeśli widać jedno a nie widać drugiego to nie ma pojęcia co się dzieje :(

Mam problem z oceną zdarzenia ponieważ jak loguje sie z komputera ale również z telefonu ... to zdjęcia są widoczne.

ms
Awatar użytkownika
mirolek
Ace Pilot
Kontakt:

mirolek pisze: czw maja 29, 2025 12:11 pm galeria google jest udostępniona, wiele razy z niej ładowałem zdjęcia i problemu nie było.

czy widać plakat zawodów zamieszczony w poprzednim poście?
plakat z tej samej udostępnionej galerii zatem jeśli widać jedno a nie widać drugiego to nie ma pojęcia co się dzieje :(

Mam problem z oceną zdarzenia ponieważ jak loguje sie z komputera ale również z telefonu ... to zdjęcia są widoczne.

ms

EDIT:
przeładowałem zdjęcia ponownie ... u mnie tak samo sa widoczne jak były, ale może coś się odświeży - dajcie znac czy widać
endriuRC
Rookie
Kontakt:

Post autor: endriuRC »

Ja na telefonie wszystko widzę
Huraaaa!!
Awatar użytkownika
mirolek
Ace Pilot
Kontakt:

Prosze o zgłoszenia uczestnictwa

Rozumiem, że jeszcze nikt nie wyjął z piwnicy zeszłorocznych zabawek, silniki pokryły się pajęczyną a pakiety spuchły ale najwyższy czas się zająć modelami i zapisać się na zawody.

Zgłoszeni zawodnicy:

Mirosław Skowroński ww1, ww2
Andrzej Spólnik - ww2
Damian Szukiel ww1, ww2
Sergiusz Pogwizd ww1, ww2
Wojtek Krajnik ww1, ww2
Piotr Eciak ww1, ww2

ms
Ostatnio zmieniony pt maja 30, 2025 2:27 pm przez mirolek, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ