CoRe

Ogłoszenia Kwatery Głównej ESA
PiotrekB

CoRe

Post autor: PiotrekB »

Witajcie.
Takie moje przemyślenie - nie od dziś.
Nowy Rok mamy, nowe Forum, no to skorzystam i napiszę.
Jak zapewne większość z Was wie jestem od jakiegoś czasu administratorem CoRe u nas. Lubię to, zawsze podziwiam wyniki i wyobrażam sobie trochę jakbym widział te wszystkie cięcia hehe :lol: Raczej się nie mylę przy wpisywaniu. Czasami coś mi się przyśnie z wpisywaniem, ale...
Często (nie zawsze) to dlatego, że nie dostaje wyników. I tu moja prośba na przyszłość do WSZYSTKICH ORGANIZATORÓW zawodów! Przesyłajcie wyniki jak najszybciej na maila (nie tak żebym szukał gdzieś... I się dopraszał).
Tyle ja. Jeżeli ktoś ma jakieś uwagi to konstruktywna krytyka jest dla mnie zawsze siłą napędową ;)

Pozdrowienia dla Wszystkich z nadzieję na normalność...
japim
Site Admin

Re: CoRe

Post autor: japim »

Ja myślę, że jak mamy nowy dział Zawody -> to bardzo łatwo można załączać plik z wynikami do każdego wątku.
Już nie bawiłem się w rozbijanie - tego na zapowiedzi i relacje. Są zawody - jest zajawka, potem relacja i na koniec wyniki i przemyślenia/wnioski.
PiotrekB

Post autor: PiotrekB »

No pewnie, że bardzo łatwo można to zrobić, tylko trzeba to zrobić hehe
Awatar użytkownika
Jacek
Rookie
Kontakt:

Post autor: Jacek »

Tak, Piotrze - to są bardzo słuszne uwagi.
Uwzględnimy to w jednym z najbliższych wątków otwierających nowe forum :)
Pozdrawiam
Jacek Owczarczak
NC2 ESA
Awatar użytkownika
Jacek
Rookie
Kontakt:

Post autor: Jacek »

Kilka dni temu Rainer utworzył mi konto administratora Core'a (http://aircombat.eu/Core/), więc od teraz mam dostęp do AirCombatowej bazy danych z zawodami i wynikami :).

W tym tygodniu wpisałem wszystkie wyniki z dotychczasowych zawodów Pucharu Polski ESA.

Uprzedzając pytania: chwilowo wyniki z zawodów z Bemowa są w zawieszeniu, ponieważ organizator jeszcze nie przekazał nam "zebranych przez przedstawiciela" składek na Puchar Polski. Wyjaśniamy sytuację i przed zawodami w Bierutowie razem z NC2 podejmiemy decyzję czy zawody na Bemowie zostaną zakwalifikowane do PP.

Dołączam się ponownie do prośby Piotrka, aby organizatorzy zawodów jak najszybciej publikowali wyniki na forum (screeny *.jpg /*.png lub cały arkusz), aby każdy mógł je obejrzeć oraz w drugiej kolejności przesyłajcie do mnie i do Grześka mailowo (pełny arkusz *.xls z wynikami)!
Pozdrawiam
Jacek Owczarczak
NC2 ESA
ODPOWIEDZ