Odnoszę wrażenie że najwięcej mają do powiedzenia ci co w ogóle nie latają... Ani na krajowych ani na międzynarodowych
Regulamin ACES
Re: Regulamin ACES
I w tym przypadku wcale nie chodzi o Poga 

Anonimie tb86, niektórzy piloci to prawdziwe legendy.
Proponuje Koledze pojeździć dalej niż Polska na zawody i dopiero się wypowiadać. Najwięcej to mają do powiedzenia ci co im się wydaje, więc spytaj Mariana jak Piotrka Miszczyka załatwili w niemczech, albo w austrii modele które były regulaminowe stały się nie regulaminowe po Słowiańska część pilotów miała nie takie poszycie jak niemcy i austriacy i niby twarde, dopiero po zadymie i interwencji kolegi Reinera i determinacji Karola dopuścili modele.
Anonimy zawsze są odważne bo są anonimowe i wstydu nie będzie.
Nie wiem dlaczego Mirek zaliczasz się do tej hołoty, jak to by napisać to były inne czasy, inni ludzie, a teraz? 

Ocho Ecik zaczyna wspominać stare dobre czasy, czyli już po dyskusji. Wyczerpiecie temat i przy ognisku nie będzie o czym biadolić. A TB86 to nie anonim tylko aktywny zawodnik! Na zawody byś jeździł to byś wiedział 

Przy ognisku to wymyślimy sobie inne problemy do podyskutowania
, a na zawody jeżdżę co prawda w innej formie, ale już niedługo, i nie słyszałem żeby ktoś wołał TB 86!
Niepisana zasada jest taka że jaka ksywka taka na forum, a tak to lipa, nie wiem z kim zadzieram

Niepisana zasada jest taka że jaka ksywka taka na forum, a tak to lipa, nie wiem z kim zadzieram

No to proponuję przyjąć zasadę, że latamy w Płocku wg ujednoliconego regulaminu (czyli wprowadzamy zmiany, które zaproponował Wodzu). Tylko pytanie, czy wszyscy zdążą zdrapać karabiny ze szkrzydeł.
Bo ostry start, to już chyba był u nas w ub. roku i nikt nie płakał. No i Ecik Tomkowi stawia flachę za tego "anonima". Kto jest przeciw? Nie widzę. Przegłosowane.

- GRZECHU
- Rookie
- Kontakt:
I po burzy
A ja przygotowałem popkorn i ciepły plecik babci, rozsiadając się w fotelu dziadka