Regulamin ACES
Re: Regulamin ACES
A jeśli chodzi o karabiny to jeśli nie zakazuje tego regulamin to jest dozwolone i żaden organizator ani pilot nie ma prawa zmieniać regulaminu według swojego widzimisie.
Widać że zbliżają się zawody bo jakiś ruch na forum się zrobił
Aż strach się bać ilu nas przy tym ognisku w Płocku będzie te ważne kwestie regulaminowe dyskutować
ms
Aż strach się bać ilu nas przy tym ognisku w Płocku będzie te ważne kwestie regulaminowe dyskutować
ms
Ooo, czyli już dwie flaszki za anonima dla Tomka. Uwielbiam te dyskusje, szkoda, że tak rzadko. No i skoro już dyskusja z merytorycznej przerodziła się w to co zawsze to zapraszam do działu "Imprezy zawody" - może macie jakieś propozycje co do filmu wyświetlanego w hangarze w czasie naszego pikniku? Maveric i Ślicznotka z Memphis odpada...Nie Ecik tylko chyba ja , hehehe... Ale też nie bo to i tak anonim.
Mam na DVD "Flyboys" ale to chyba wszyscy już oglądali siedem razy, mam też DVD "Wielki Waldo Pepper" który to film bardzo lubię a ponieważ to staroć, to może nie jest tak wyooglądany do n-tej potęgi.
ms
ms
Dobry jest jeszcze film " Czarno niebieskie niebo" mam, lub klasyk Bitwa o Anglie.
A tak na marginesie kto to jest Tomek?
A tak na marginesie kto to jest Tomek?
Zjażyłem kto to TB86, Tomasz B. 86 mnie zmyliło, będziem rozlewać w Płocku
Ja to bym w ogóle się na rozlewaniu skupił, bo samolotów i tak nie zdażę ogarnąć
Co to filmów, to wszystkie proponowałem organizatorom. Ale tu jest problem dystrybucji, praw autorskich i tantiemów - niektóre filmy są dla nas prostu niedostępne (głównie cenowo). Rok temu był Top-Gun i było super! W tym roku będzie Dywizjon 303-nasza produkcja. Kino w hangarze to świetna sprawa! Ale już nie robimy off-topu.
Co to filmów, to wszystkie proponowałem organizatorom. Ale tu jest problem dystrybucji, praw autorskich i tantiemów - niektóre filmy są dla nas prostu niedostępne (głównie cenowo). Rok temu był Top-Gun i było super! W tym roku będzie Dywizjon 303-nasza produkcja. Kino w hangarze to świetna sprawa! Ale już nie robimy off-topu.
''Dziewczyna szuka miłości", polski film z 1938 roku, polecam, nawiązuje do lotnictwa.
A kiedy będzie można obejrzeć o 303?
Jak będziesz nocował na ognisku