No i piknie, gratuluje formy aby przy takim ziąbie latać.
Marcin zastanowiło mnie najbardziej czemu jedno skrzydło w twojej Czajce jest z dołu niebieskie, a drugie (które widać z dołu w niemal 100%) zielone???
Poza tym czy dwupłat osiągnął sukces operacyjny? Ja moim nie miałem sukcesów - gorzej bo zawsze wszyscy koniecznie chcieli mi w niego przylać, lub przynajmniej uciąć taśmę.
Takie odmieńce mają ciężko w kombacie.
_________________ 2NC. Polska
WWI Polska Coordinatore
Czajka cieła mniej bo jedno ciecie pamietam że wykonałem za ciebie a od mojego ki napewno nie jest szybsza aczkolwiek nie ustępuje pola jakby sie mogło zdawać
Wysłany: 2009-10-19, 20:00
Kiedyś był taki film z Woody Alenem co on był Panem sytuacji i uderzył napastnika swoim nosem w jego pięść a potem swoim podbródkiem w jego kolano
Czyli trafiłeś swoją taśmą w moje skrzydło
No przecież nie kwestionuje Twojego ciecia tylko stwierdzam fakt a do Starachowic przyjedziesz?
PS Super zdięcia A Kacper jest strasznie dumny że jego zdięcia zamiesciłeś na stronie wielki dzięki
Wysłany: 2009-10-21, 19:18
longer napisał/a:
a do Starachowic przyjedziesz?
Planujemy przyjechać do Starachowic.
Mamy trochę wyposażenia do zawodów np. podkładki, taśmy które zostały,długopisy stopery tablica wyników możemy wziąć.
Pewnie że tak bardzo sie przydadzą i jeszcze musimy Przemka poprosić coby wzioł ze sobą magiczną skrzynke co to wyniki liczy (choć to liczenie w Warszawie okazało sie nie do końca precyzyjne)
no nic więcej nie powiem za gapowe sie płaci tam powinno być 4 ciecia ale jak widać karta jest podpisana więc klamka zapadła przepraszam za zamieszanie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum