Wysłany: 2010-01-29, 15:48 To nie zapowiedz zawodów, ale spotkanie w dobrej atmosferze
W niedziele, przy ulicy Na Grobli we Wrocławiu spotykamy sie aby powalczyc ESA. Nie są to zawody a spotkanko otwarte dla wszystkich co mają modele, nie mają, lubią oglądac, lubią latać,pragną walki i diabli wiedzą co jeszcze - ZAPROSZENIE JEST DLA WSZYSTKICH, wszystkie rodzaje modeli, co kto ma niech przybywa na 11:00 31.01.2010 za Kładką Zwierzyniecka... To nie sa zawody! Chcacy walczyc muszą sie zaopatrzyc w tasiemki we własnym zakresie, grilla pewnie nie bedzie, pucharów - równiez. Dobra atmosfera i relacja na forum napewno bedzie. Zapraszamy!
Nie wiem jak innym, ale mi się podobało.
Po powrocie do domu stwierdziłem, że moje KI-61 zasłużyło na emeryturę. Ze sklejeniem nie było większych problemów, ale przód jest już tak kruchy, że
...że na marzec będzie nowe
Latanko odbyło sie choć w dośc okrojonym skladzie. Mimo wszystko było fajnie, mrozno i bardzo pogodnie.Odbyło sie to wszystko na terenie byłej stadniny koni.
kibicujący nam piesek bardzo lubil szarpac wstazki...
Daniel pokazuje o co został wzbogacony jego model po kolizji z modelem Wojtka...
Niestety żaden z filmów nie wyszedł. Zawinił złosliwy sprzet , abyłoby na co popatrzec...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum